Инспирирајте се од уличниот стил на гостинките на Париската недела на модата


Вистинска стилска треска го зафати Париз додека траеше модната недела.

Додека брендовите ги претставуваа најновите колекции на модните писти, нивните обожавателки парадираа во шик комбинации низ париските улици, брзајќи да бидат дел од ревиите. Фоторепортерите пак неуморно ги фотографираа модните зависнички за да ни ја пренесат атмосферата која го обзеде Градот на светлината.

Од класични стајлинзи до смели модни комбинации, погледнете го стилот на Париската модна недела за сезоната пролет/лето 2020.

Уличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна неделаУличниот стил на Париската модна недела