Bvlgari


Bvlgari – италијански луксузен бренд за производство главно на накит. Се што се произведува како колекции накит, се вметнува и во изработката на очилата.

Секој модел е посебно дело, изработено до совршенство, со рачно поставувани детали еден по еден за да се добие краен производ кој што претставува исклучително луксузно уникатно дело. 

Bvlgari се одликува со прецизна, луксузна изработка и препознатлив е по својата уникатност и смелост во комбинација на бои и скапоцени камења кои рачно се дефинираат и поставуваат на крајниот производ.