Persol


Основан во почетокот на 1900-тите години од страна на Giuseppe Ratti, колекцијата на Persol била првично изработена да ги задоволи барањата и потребите на пилотите и мотоциклистите.

Рачно изработени во Италија, очилата за очила од Persol се изработени од најквалитетни материјали, во рафинирани стилови за мажи и жени и во различни форми.

Познат по тоа што ги спојува минатото и иднината, Persol успешно спојува класични детали со модерен дизајн, предизвикувајќи чувство на безвременост и постигнувајќи cool изглед.

Високо квалитетниот ацетат како и вниманието на деталите ја покажуваат супериорната изработка на секој пар очила на Persol. Очила на Persol се изработуваат со посебно внимание и посветено време и се одликуваат со безвременски дизајн кој што никогаш не излегува од мода.

Без разлика дали ќе се одлучите за машки или женски модел изработен од ацетат или метал, бидете сигурни дека вложувате и инвестирате во квалитетен дизајн и оригиналност.