Kreuzberg Kinder


Kreuzberg Kinder е бренд создаден да ги поврзе урбаниот стил на берлинските улици со иновативниот дизајн на возбудливата колекција.

Бренд кој ја слави индивидуалноста, откаченоста и детето во секој од нас. Формиран во 2016 година од група млади пријатели, Кreuzberg Кinder се формираше како колекција која е уникатна, своја и препознатлива. 

"Бидете тоа што сте или бидете нешто друго. Поместете ги границите и заборавете на правилата" е мотото по кое се водат создавачите на Кreuzberg Кinder произведувајќи модели по кои по секако ќе бидете уникатни и единствени.