Jimmy Choo


Како икона за додатоци, Jimmy Choo е позициониран на високо ниво во изборот на престижни колекции на очила.

Со колекцијата за очила на Jimmy Chooо, ќе имате класичен или провокативен изглед. Дизајнот е рафиниран со светкави и софистицирани детали. 

Додадете брз и инстантен гламур на Вашиот дневен изглед со додатоците на Jimmy Choo, вклучувајќи ги и дизајнерските очила за сонце. Без разлика од приликата, очила на Jimmy Choo едноставно и брзо се прилагодува на Вашиот стил.