Cartier


Поставувајќи го стандардот за одлична изработка уште од своето основање во 1847 година, очилата на Cartier се импресивно и прецизно дизајнирани исто како и ултра популарните часовници и накит од колекцијата на Cartier.

Елегантни, безвременски и оригинални, очилата на Cartier, ќе Ви овозможат уникатен и луксузен стил. 

Перфектна изработка, со луксузни материјали како што се  високо квалитетен ацетат, белa, жолтa или rose-gold позлата и декорираани со дијаманти, моделите на Cartier зрачат со безвременски луксуз, нешто што е од незаменлива вредност како дополнување на стилот на секоја личност која што посветува големо внимание на својот изглед. 

Традиција и модерен печат се дел од секое парче на Cartier, вклучувајќи ги очилата како беспрекорен моден аксесоар.