Gucci


Името Gucci евоцира висока мода, па затоа не е изненадување што дизајнерската линија на очила за мажи и жени ја отсликува репутацијата на Gucci како софистициран трендсетер.

Колекцијата на очила Gucci нуди разновиден спектар на рамки во најразлични стилови кои им се допаѓаат на мажите и жените со осетливи вкусови. Од висока мода до забавни и трендови на стилови на рамки, очилата на Gucci нудат младешка, смела и карактеристична привлечност. Изработени во Италија со висококвалитетни материјали, очилата Gucci посветуваат и големо внимание на деталите.

Модната куќа е скоро еден век во изработката, самото име Gucci предизвикува чувство на луксуз, а очилата на Gucci не се исклучок од ова правило. Колекцијата на очила истовремено игра неколку трендови: од традиционално до модерно со голема доза на иновативност и ексентричност.

Откријте ги привлечните рамки на Gucci кои се препознатливи по смелите бои и форми, или пак одберете очила со повеќе класичен, минималистички изглед. Широк спектар на бои, материјали и профили на рамки значи дека има нешто за секој облик на лице и за различни типови на стил.