За нас

Како започнавме?

PRIMA Optics е основана во 1999 година, со амбиција да понуди супериорна услуга, достапност и екслузивитет на брендовите кои ги застапува. 

Асортиманот на Прима Оптика е составен од брендирани диоптриски рамки и очила за сонце од најквалитетните италијански производители Luxottica, Marcolin, Safilo и De Rigo и нивните брендови: Bvlgari, Dolce & Gabbana, Prada, Armani, Versace, Burberry, Prima Optics ви нуди:  

  • Професионална услуга
  • Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од светски познатите брендови
  • Сите видови на корективни леќи од реномираните светски производители
  • Сите видови на контактни леќи и течности за одржување
  • Најсовремена технологија за изработка и сервисирање на очила

Резултати

5
Продажни локации
+7.000
Модели на очила
25
Години искуство
+100.000
Задоволни клиенти

Наши Вредности

Професионална услуга

Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од светски познатите брендови

Сите видови на корективни леќи од реномираните светски производители

Сите видови на контактни леќи и течности за одржување

Најсовремена технологија за изработка и сервисирање на очила

Нашиот Тим

Како главна одлика на Prima Optics е нашата подготвеност во секој момент да Ви овозможиме одлична услуга и професионален пристап. Нашата успешност ја должиме на нашиот професионален тим, кој во целост ја следи визијата на Prima Optics и на кој што сме особено посветени. 

Во рамки на почитување на сите поставени процедури, нашиот тим постојано се доусовршува преку посета на професионални обуки водени од лиценцирани тренери со долгогодишно искуство. Притоа, особено внимание се посветува да се направи подобрување на знаењето во сите сфери на работењето на една оптика, вклучувајќи обуки за брендовите, обуки за диоптриски стакла од светски производители, обуки за професионален пристап и продажба како и детални обуки за секој производ кој што го имаме во нашата понуда.