HOYA expert во Прима Оптика


Зашто да одбереш HOYA? Бидејќи е јапонска иновација која користи специјализирана технологија за совршен вид. Бидејќи е супериорен квалитет кој датира од 1962 година. Бидејќи е единствениот производител кој овозможува дури 3 години гаранција на антирефлексниот слој. Само во Прима Оптика EAST GATE, побарај го нашиот HOYA expert и дознај ги сите карактеристики и можности кои ги нудат HOYA стаклата. Во промотивниот период искористи ги бенефитите кои ти ги овозможуваме специјално за тебе. Одбери HOYA и воочи ја разликата.