Се што ти е потребно во еден пар очила


Знаеме колку фрустрирачки знае да биде користењето очила за диоптрија па менувањето со очила за сонце и на сето тоа и бавното затемнување на стаклата. Но, тоа веќе не е проблем. Со новите иновативни стакла ZEISS PhotoFusion X, затемнувањето е пократко од 2 секунди. Дополнително, твоите нови Zeiss стакла ќе имаат најквалитетни заштитни слоеви, максимална заштита од сина светлина, најшироко видно поле и ќе бидат најтенките и најлесни стакла кои си ги користел/а досега! Одбери Zeiss PhotoFusion X во нашите локации и добиј летен попуст од 30% на стаклата и комплетен оптометриски преглед од нашиот сертифициран Zeiss тим. Промоцијата е валидна во сите 6 локации на Прима Оптика, од 01.07.2024 до 01.09.2024. Те очекуваме.