И внатре и надвор со едни очила


Колку пати досега си посакал/а еден пар очила со кои ќе можеш да бидеш во внатрешен простор, а потоа да седнеш и да го испиеш твоето кафе на сончев ден? Прима Оптика ти го озвоможува тоа задоволство, доделувајќи ти одлични -50% попуст на италијански фотосензитивни диоптриски стакла. Сиви и кафеави, изборот е твој.

Од 01.03 до 15.03, искористи го неверојатниот попуст и биди слободен во текот на целиот ден.

Закажи комплетно БЕСПЛАТНА проверка на диоптрија, СЕКОЈ ДЕН, кај нашиот стручен оптометриски тим:

* East Gate: 070 267 587

* ТЦ. Лептокарија: 070 233 802

* ГТЦ: 076 350 192

* Беверли Хилс: 076 350 193

* Сити Мол: 076 350 194

СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ТВОЈОТ ВИД!