Новогодишно намалување


За тебе или за подарок, или и двете :) Прима Оптика го има вистинскиот избор за очила и модни додатоци. Од 15.12.2021 до 31.12.2021, искористете феноменален попуст до -50% на СИТЕ очила во нашата понуда. Сончеви или пак диоптриски очила, изборот е огромен, а цените започнуваат од неверојатни 1.350 ден. Дополнително, секој клиент добива можност за комплетно бесплатен оптометриски преглед од страна на нашиот стручен оптометриски тим, достапен секој ден, дури и за време на викенд. Закажување на преглед на 076 350192.