Со еден повик до совршен вид


Секогаш е вистинско време да посветиш грижа и внимание на здравјето на твоите очи. Прима Оптика ти овозможува се на едно место, без непотребно лутање по различни продавници и оптики на овие летни температури. Чекањето дати за прегледи, неточни и нестручни совети, малиот избор на диоптриски очила, се само дел од работите кои ги фрустрираат сите клиенти. Ние во Прима Оптика ги познаваме потребите на секој клиент и затоа ти овозможуваме со само еден повик на 070 330 816, да закажеш комплетно бесплатна комјутерска проверка на диоптрија извршена од стручен оптометрист, во време кое најмногу ти одговара. Притоа, ти гарантираме -50% на понудата на диоптриски очила на Ул. Македонија, како и гаранција за квалитетот на одбраните стакла. Бидејќи задоволните клиенти се наша примарна цел.