Месец на здравјето


Како и секогаш, Прима Оптика се грижи за здравјето на твоите очи и ти овозможува совршен вид. Овој април, за тебе подготвивме одлична промоција во сите наши продажни локации. Закажи БЕСПЛАТНА проверка на диоптрија, одбери од големиот избор на диоптриски очила од сите брендови и искористи фантастични -50% попуст на диоптриски стакла. Одбери стакла по твој избор, соодветни за твоите потреби: со квалитетен антирефлексен слој, со одлична заштита за работа пред компјутер и други дигитални уреди (смартфон, таблет, ТВ) или пак фотосензитивни стакла кои ја менуваат бојата и затемнуваат во надворешни услови. Прима Оптика - ти овозможува се што сакаш :) Закажи проверка на диоптрија на: 076 350 192, 076 350 193 и 076 350 194